Mevlana Ortaokulu yönetici ve öğretmenleri örnek bir etkinlik gerçekleştirdi. Okul Yönetimi ve öğretmenler, okulun bir önceki yönetiminde bulunan idarecilerinin ve geçtiğimiz yıl emekli olan öğretmenlerinin şerefine müthiş bir yemek organizasyonu yaptı.Geceye Mevlana Ortaokulunun bir önceki idarecileri olan Ahmet Binici, Recep Taş, Ferhat Taş ile okuldan geçen  yıl emekliliğe ayrılan Necati Özkaynak ve Meliha Çolak katıldılar.

 

Mevlana Ortaokulu Müdürü Halis ERÇATIM yaptığı konuşmada şunalrı söyledi: Mevlana Ortaokulunun gerçek bir aile olduğu apaçık ortada.Bizim kültürümüz saygıyı ve ahde vefayı tam kalbinde barındırıyor.Bizden önce okulumuza emek harcayan arkadaşlarıma gönülden teşekkür ediyorum.Emeklerinin karşılığını vermek imkansız ancak en azından bu gece sayesinde vefa borcumuzu ödemek istedik. Şuan burada olmaları bizi son derece gururlandırıyor.Bizim anlayışımızda vefa ve saygı hep ön plandadır.Öğrencilerimize de bunu aşılamak için çeşitli etkinlikler yapıyoruz.Zannederim buna toplum olarak ihtiyacımız var.Buradaki herkesin benimle aynı duyguları paylaştığını biliyor ve herkese teşekkür ediyorum.

Yemeğe Mevlana Ortaokulu öğretmenlerinin icra ettiği müzik ve şiir dinletisi ayrı bir tat kattı.Emeği geçenlere plaket ve hediyelerin verilmesi ile organizasyon sonlandırıldı.


Editör: TE Bilişim