Ömer Halisdemir Üniversitesi Niğde Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulunda devir teslim töreni gerçekleştirildi. Rektör Prof. Dr. Hasan Uslu’nun da katıldığı tören ile Prof. Dr. Metin Yıldırım müdürlük görevini Prof. Dr. Ersin Aydın'a devretti.

Devir teslim töreninde açıklamalarda bulunan Rektör Prof. Dr. Hasan Uslu, Prof. Dr. Metin Yıldırım'ın görev yaptığı süre boyunca Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulumuza önemli bir değer kattığını ifade ederek Prof. Dr. Ersin Aydın'ın da yine aynı şekilde Yüksekokulumuzun gelişmesi için elinden geleni yapacağına inandığını aktardı.

Prof. Dr. Metin Yıldırım ise devir teslim törenindeki açıklamalarında, Niğde Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulunun Üniversitenin yükselen değerlerinden biri olduğunu aktararak Prof. Dr. Ersin Aydın’a yeni görevinde başarılar diledi.

Prof. Dr. Ersin Aydın da törendeki açıklamalarında, “Prof. Dr. Metin Yıldırım hocamız Yüksekokulumuza önemli hizmetler etmiş ve büyük bir emek vermiştir. Biz de umarım ki burada aynı yerden devam edecek ve Yüksekokulumuzu yükseltmeye devam edeceğiz” dedi.

Devir teslim töreni günün anısına çekilen hatıra fotoğrafları ile sona erdi.

Üniversitede Yeni Medya ve İletişim Bölümü Açıldı Üniversitede Yeni Medya ve İletişim Bölümü Açıldı

Editör: TE Bilişim