Şehit Fazıl Doğruöz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi yaptığı programla hem şehitlerimize sahip çıktı hem de duygulandırdı.

İngilizce Öğretmeni Meliha Yılmaz’ın yürüttüğü proje kapsamında Şehit Fazıl Doğruöz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde yapılan programa Niğde Emniyet Müdürü Salim Cebeloğlu, Mesleki ve Teknik Eğitim’den sorumlu Şube Müdürü Muhammet Şahin, şehit aileler, gaziler, çeşitli sivil toplum örgütü yöneticileri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Sunuculuğunu Müdür Yardımcısı İbrahim Çakır’ın yaptığı programda İngilizce Öğretmeni Meliha Yılmaz konuşmasında: “Bu projeyle amacımız öğrencilerimizde var olan vatan ve millet sevgisini daha da pekiştirmektir. Bu vesileyle şehitlerimize olan vefa borcumuzu bir nebze de olsa ödemek arzusundayız” dedi.

Okul Müdürü Harun Kısacık: “Okul olarak hem mesleki eğitim veriyoruz hem de milli ve manevi değerlerimizi kazandırmayı hedefliyoruz. Bu programları bu amaçla yapmaktayız ve yapmaya da devam edeceğiz” diye konuştu.

Niğde Emniyet Müdürü Salim Cebeloğlu da yaptığı konuşmada: “ Şehitlik en yüce makamdır. Türk polisi, Türk askeri bu makamın arzusu ile görev yapmaktadır. Bizler de şehitlerimize, gazilerimize ve ailelerine olan vefamızı göstermek için bu yolda yapılan ve yapılacak olan her programa destek vermeyi görev biliyoruz” dedi.

Konuşmaların ardında Şehit Fazıl Doğruöz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Mobilya ve İç Mekan Tasarımı öğretmen ve öğrencileri tarafından hazırlanan plaketler şehit ailelerine takdim edildi. Şehitlerin fotoğraflarının olduğu ve künyelerinin yazılı olduğu çerçeveler okuldaki sınıflara asıldı.
 
Editör: TE Bilişim