Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hasan Uslu’ya ziyarette bulundu. Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın’a, Memur-Sen Niğde İl Temsilcisi Hasan Orhan ve Üniversite Eğitim Bir-Sen Temsilcisi Çağatay Karakuş da eşlik etti.

3600 Ek Gösterge çalışmaları, sözleşmeli personel istihdamı ve Daire Başkanlıkları gelir düzenlemesi gibi önemli konuların da gündeme geldiği ziyarette açıklamalarda bulunan Rektör Prof. Dr. Hasan Uslu, Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Yönetiminin akademik ve idari personellerinin haklarının korunması için önemli çabalar gösterdiğini ifade ederek Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın’a bu konuda detaylı bilgiler verdi. Rektör Prof. Dr. Hasan Uslu, nazik ziyaretleri dolayısıyla Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın’a teşekkür ederek çalışmalarında kolaylıklar diledi.

Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın ise açıklamalarında, yeni atandığı Rektörlük görevi dolayısıyla Rektör Prof. Dr. Hasan Uslu’yu tebrik ederek Üniversitede görev yapan tüm personellere sağladığı destek ve misafirperverlikleri için de ayrıca teşekkür etti.

Öğretmenlere ilk yardım eğitimi Öğretmenlere ilk yardım eğitimi

Editör: TE Bilişim