Lisans Yerleştirme Sınavı'nda (LYS) Türkiye beşincisi olan Niğde’nin şampiyon öğrencileri, öğretmenleri ve velileri ile birlikte İl Milli Eğitim Müdür Vekili Mesut Alkan’ı makamında ziyaret etti. Ziyarette Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mehmet Ali Durak da hazır bulundu.
 
İl Milli Eğitim Müdürlüğünde düzenlenen toplantıda konuşan Alkan, LYS sonucunda, Niğde’nin geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu sene de 81 il içinde ilk beş il arasında olduğunu belirterek, bu başarının ekip ruhuyla çalışmadan geçtiğini ifade etti.
 
İki senedir elde edilen başarının tesadüf olmadığını vurgulayan İl Milli Eğitim Müdür Vekili Mesut Alkan, “Başarıyı yakalamak yetmiyor. Bu başarıyı korumak ve daha üzerilere çıkarmak hedefimiz olacaktır” diye konuştu.
 
Henry Ford’un “Bir araya gelmek başlamaktır. Bir arada durabilmek ilerlemektir. Birlikte çalışmak başarıdır” sözünü hatırlatan Alkan, bu başarıda emeği geçen ailelere, öğretmenlere ve idarecilere teşekkür etti.
 
Öğrencilerle sohbetin ve konuşmaların ardından, çeşitli puan türlerinden dereceye giren Fatih Öktem, Özgür Yıldırım Savran, Mikail Aslan, Hüseyin Aktuğ, Ayşe Cisem Ağca, Merve Kirişçi, Emin Gez’e ödülleri verildi, hep beraber hatıra fotoğrafı çektirildi.


Editör: TE Bilişim