Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlamaları kapsamında İl Milli Eğitim Müdürlüğü makam koltuğuna Selin Özay oturdu.
Dumlupınar İlköğretim Okulu 4. Sınıf öğrencisi Selin Özay, okul müdürü Kadir Şahin ve öğretmeni Safi Kaya ile birlikte geldiği Milli Eğitim Müdürlüğünde Ziya Eser tarafından karşılandı. Selin Özay’ı sınıf arkadaşları Betül Yaşar, Muharrem Orhan, Asım Erdoğan da yalnız bırakmadı.
Milli Eğitim Müdürlüğü makamında yapılan törende Milli Eğitim Müdürü Ziya Eser’den görevi devralan Selin Özay, müdür olmaktan son derece memnun olduğunu ifade etti.
“En ücra okullara bile hizmet götürülsün”
Koltuğa oturan Selin Özay, öncelikle tüm çocukların bayramını kutladı. Çocuklara bu bayramı hediye eden eşsiz devlet adamı Mustafa Kemal Atatürk’ü minnet ve şükranla anan Özay, “Biz Türk çocukları olarak O’nu daima kalbimizin derinliklerinde eserleriyle birlikte yaşatacağız” dedi.
İl Milli Eğitim Müdürü olarak tüm okulların daha modern ve çağın gereklerine göre donatılmış eğitim-öğretim ortamına sahip olmasını istediklerini söyleyen Selin Özay, “Tüm çocukların çağdaş, demokratik ve bilimsel olarak eğitim öğretimlerini almasını, en merkezi okuldan en ücra köşedeki okullara kadar hepsinin bu doğrultuda donatılmasını ve eğitim-öğretim vermesini istiyorum” şeklinde konuştu.
Devir-teslim töreninin ardından İl Milli Eğitim Müdürü Ziya Eser, törene katılan öğrencilere ve öğretmenlerine hediyeler sundu.







 
 
Editör: TE Bilişim