Yüksek Öğrenim Kredi Yurtlar Kurumu Bölge Müdürü hemşehrimiz Abdulkerim Arıkan  Bor’da Sabah Gazetesinin idarehanesine nezaket ziyaretinde bulundu.

 

  24 Ocak 2012 tarihinde Yüksek  Öğretim Kredi Yurtlar Kurumuna asaleten atanması kurumlar arasında sevinçle karşılanmıştı. Bölge Müdürlüğüne atanan hemşerimiz ayağının tozuyla ilk ziyaretini Niğde’ye yaptı. Mühendis ekibiyle birlikte bölgeye bağlı olan Niğde Yurtlarını ziyarete geldi.

 


 İlk ziyaretini Niğde Milli Piyango ve Bor Yurtlarına yaptı. Daha sonra Bor’da günlük olarak yayın yapan Bor’da Sabah Gazetesi’nin idarehanesine nezaket ziyaretinde bulundu. Nezaket ziyaretinde Gazete Genel Yayın Yönetmeni İsmet Ünver  den gazete hakkında bilgi alan bölge müdürü Arıkan Bölge Müdürlüğünün çalışmaları hakkında da gazeteye açıklamada bulundu.

  

Arıkan Bölge Müdürlüğü olarak Adana, Mersin, Niğde, Hatay bölgelerinde Yurtlarının bulunduğunu bu bölgelerde bulunan yurtlarla ilgili her hangi bir sorun olmadığını belirterek bunların içinde en şanslısının Niğde olduğunu belirterek Niğde’yle ilgili müjdeler de verdi.

 

 Arıkan 2012 yılı içerisinde Niğde Kampüsü içerisinde 500 öğrenci yurdu inşaatının ihalesinin yapılarak yer tesliminin yapıldığını söyledi. Arıkan üç blok olarak yapılacak olan yurt binası 250 erkek, 250 kız  olmak üzere  bir blok da sosyal tesis olarak yapılacaktır. Ayrıca Ulukışla ilçesinde 300 kişilik kapasiteli bir öğrenci yurdu yapılacağı müjdesini verdi. Makine mühendisleri Vilda Sarta, Özkan Kayar, Niğde Yurtlarının bakım onarım çalışmalarına başladı.

 

Editör: TE Bilişim