Niğde Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Adnan Görür, 19 Ocak 2013 Cumartesi günü Konya Tv'de yayınlanan "Güncel Takip" isimli programın konuğu oldu.


Saat 11.00 da canlı olarak yayınlanan ve 21.00 da tekrarı gösterilen program yaklaşık bir buçuk saat sürdü.



Seyfullah Gümüşok'un hazırlayıp sunduğu programda, Niğde Üniversitesi’nin  tarihsel gelişimi ve mevcut durumu, Tarım Bilimleri ve Teknolojileri Fakültesi ve bu fakültenin bölgeye sağlayacağı katkı, üniversite sanayi işbirliği, bölgedeki üniversiteler ile yapılan işbirliği, yeni Yök Yasası ve Niğde Üniversitesi'nin uluslararası ilişkileri konuşuldu.



Program sunucusu Seyfullah Gümüşok'un Üniversite bünyesinde kurulan Tarım Bilimleri ve Teknolojileri Fakültesi ile ilgili sorduğu soruyu yanıtlayan Rektör  Prof. Dr. Adnan Görür, fakültenin üniversite ve Niğde için oldukça önemli olduğunu vurgulayarak Türkiye'deki tarım eğitimine yeni bir pencere açacağını ve bölgeye büyük hizmet edeceğini vurguladı. Rektör Görür, kuruluş aşamasında olan Teknopark ile birlikte Tarım Bilimleri ve Teknolojileri Fakültesi'nin Türkiye'de çok önemli bir fonksiyonu yerine getireceğini ve Niğde Üniversitesinin lokomotifi olacağını belirtti


Editör: TE Bilişim