Ankara İl Millî Eğitim Müdürü Kâmil Aydoğan, Niğde Milli Eğitim Müdürü Celalettin Ekinci’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Niğde Milli Eğitim Müdürü Celalettin Ekinci ile birlikte Ankara’da çok uyumlu çalıştıklarını vurgulayan Ankara İl Millî Eğitim Müdürü Kâmil Aydoğan, “Milli Eğitim Müdürümüze hayırlı olsun demek, başarılar dilemek üzere Niğde’ye geldik” diye konuştu.


Ankara’daki çalışma arkadaşları içerisinden 10 Milli Eğitim Müdürü çıktığını belirten Aydoğan, “Birlikte çalıştığımız, başarılara imza attığımız arkadaşları Milli Eğitim Müdürü olarak görmek bizi gururlandırmıştır. Celalettin Ekinci de başarılı, genç ve dinamik bir arkadaşımızdır. Başarılarını Niğde’de de sürdüreceğinden hiç kuşkumuz yoktur. Kendilerine yeni görevinde başarılar diliyorum” dedi.

Niğde Milli Eğitim Müdürü Celalettin Ekinci de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, birlikte çalışmaktan gurur duyduğu Aydoğan ve arkadaşlarının vefasından dolayı teşekkür etti.

Milli Eğitim Müdürlüğü’nü ziyaret eden Ankara Milli Eğitim Müdürü Kâmil Aydoğan’a, Müdür Yardımcıları Yusuf Bağrıyanık, Mehmet Tekin, Hasan Yanık da eşlik etti. 







Editör: TE Bilişim