Kemal Aydoğan İlkokulu-Ortaokulu Rehberlik hizmetleri kapsamında 4.sü gerçekleştirilen “Kariyer Günleri”nin konuğu Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Yaşar oldu.


Kemal Aydoğan Ortaokulu 8. Sınıf öğrencilerinin yoğun ilgi gösterdiği, hoş sohbet bir ortamda geçen söyleşide esprili anlatımı ve öğrencilerle birebir sağladığı diyalog sayesinde Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Yaşar öğrencilerin hayranlığını kazandı.

Engellerin hiçbir zaman onları yıldırmaması gerektiğinin altını çizerek, başarılı olmak için her türlü imkana sahip şanslı bireyler olduklarını belirten  Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Yaşar, kendi hayatından örnekler vererek öğrencileri motive etti. Başarının kişinin kendisinde başlayıp, yine kendisinde biten bir olgu olduğuna değinerek, “hedeflerinizi ve sınırlarınızı siz belirlersiniz” diyerek öğrencilere yol gösterdi.


Öğrencilerin yoğun bir biçimde soru sormak için yarıştığı söyleşi de, Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim YAŞAR sorulan soruları ilgiyle cevapladı. Milli Eğitim Müdürlüğü’nün çok fazla mesuliyet gerektiren bir görev olduğunu belirterek, öğrenci ve öğretmenlerin istek ve görüşlerini dinleyerek her birinin değerlendirileceğinin sözünü verdi.

Sayın Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Yaşar’a  katılımlarından dolayı Kemal Aydoğan İlkokulu-Ortaokulu Müdürü Mehmet ALKAN tarafından öğrenciler ve öğretmenler adına teşekkür edilerek “Kariyer Günleri”nin 4.sü  tamamlanmıştır. Okul Müdürü Mehmet ALKAN veli ve öğrencilere yönelik yapılan söyleşilerin öğrenciler üzerinde yarattığı olumlu etkiden duyduğu memnuniyeti belirterek bu tür çalışmaların devam edeceğini ifade etti.






Editör: TE Bilişim