Altunhisar ilçe Kaymakamı Yunus Emre Akpınar ilçede bulunan Altunhisar Anadolu İmam Hatip Lisesini ziyaret ederek öğrencilerle bir araya geldi. Öğrencilerle bir araya gelen Kaymakam Akpınar öğrencilerle dersler ve geleceğe yönelik hedefleri noktasında sohbet etti.

Altunhisar İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Sayar ve İlçe Müftüsü Abdullah Yakalı beraberliğinde gerçekleşen ziyarette Kaymakam Yunus Emre Akpınar sınıfları tek tek ziyaret ederek öğrencilerle sohbet etti. Öğrencilerle dersler ve geleceğe yönelik hedefleri noktasında sohbet eden Kaymakam Akpınar ; “Sizler geleceğimizin teminatısınız, geleceğimiz sizlerin ellerinde şekillenecek, biz sizleri en iyi yerlerde görmek istiyoruz ve hedeflerinize ulaşacağınıza inanıyoruz. Bu noktada gerek Kaymakamlık gerekse ilgili kurumlarımızla birlikte sizlerin en iyi şekilde eğitim görebilmeniz için gerekli çalışmaları yürütüyoruz. Sizlerden de derslerinize iyi çalışmanızı, bol bol kitap okumanızı ve hedeflerinize ulaşmanızı istiyoruz.” dedi.

Ziyarette okul idarecilerinden okulun genel durumuyla ilgili bilgiler alan Kaymakamımız incelemelerde bulunarak öğretmenlere çalışmalarında başarılar ve kolaylıklar diledi.

Editör: TE Bilişim