Niğde Üniversitesi Rektörlüğü’ne yeniden atanan Prof. Dr. Adnan Görür’e  Kamu-Sen'den hayırlı olsun ziyareti. 

Ziyarete Türkiye Kamu-Sen Niğde İl Temsilcisi ve Türk Eğitim-Sen Niğde Şube Başkanı İhsan Uğraş, Türk Büro-Sen Niğde İl Temsilcisi Osman Sert, Türk Diyanet Vakıf-Sen Niğde İl Temsilcisi Fatih Gören ve Türk Emekli-Sen Niğde İl Temsilcisi Nizamettin Ay’ın yanı sıra Türk Eğitim-Sen Niğde Şube Sekreteri Hüseyin Suna, Türk Eğitim-Sen Niğde Şubesi Mevzuat Sekreteri Abdülkerim Hazır, Türk Eğitim-Sen Niğde Şubesi Dış İlişkiler ve Basın Sekreteri Mehmet Turgut katıldılar.


Niğde Üniversitesi Rektörlüğü’ne ikinci defa yeniden atanmasından dolayı Rektör Prof. Dr. Adnan Görür’ü tebrik eden Türkiye Kamu-Sen Niğde İl Temsilcisi ve Türk Eğitim-Sen Niğde Şube Başkanı İhsan Uğraş hayırlı olsun dileklerini iletti.

“Niğde Üniversitesi bizim göz bebeğimizdir. Türk Eğitim-Sen olarak yetkili sendika olduğumuz Niğde Üniversitesi’ni yakından takip ediyoruz” diyen Uğraş, Niğde Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Adnan Görür’e çalışmalarından ve emeklerinden dolayı teşekkür etti. “Niğde’yi Niğde yapan etkenlerden biri de Niğde Üniversitesidir” diyen Uğraş, “özellikle son dönemlerde Niğde Üniversitesi’nde ki çalışmalar ve gelişmeler takdire şayandır. Rektörümüz Sayın Adnan Görür beyefendinin şahsında tüm Niğde Üniversitesi personeline öz verili çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum. Niğde Üniversitesi’nin özellikle son 4-5 yıldır yaptığı etkinlikleri takip etmekte dahi zorlanıyoruz. Niğde Üniversitesi için gecesini gündüzüne katarak çalışan Niğde Üniversitesi Rektörü Sayın Adnan Görür beyefendiye şahsım ve teşkilatım adına teşekkürlerimi sunuyor, tekrar atanmalarından dolayı tebrik ediyorum. İyi, doğru ve güzel olan her şeyin yanında olan Türkiye Kamu-Sen, bu bağlamda Niğde Üniversitesi’nin yapacağı her güzel işi de desteklemeye devam edecektir” dedi.

Türkiye Kamu-Sen’in ziyaretinden memnun olduğunu söyleyen Rektör Prof. Dr. Adnan Görür’de; “Biz Niğde Üniversitesi’nde devrim yaptık. Bir zamanlar adı dahi duyulmayan Niğde Üniversitesi şu anda adı bilinen ve en saygı duyulan üniversiteler arasına girmiştir. Bundan sonra da Niğde Üniversitesi ve Niğde için elimizden gelen gayreti göstereceğiz.” Dedi. Şu ana kadar Niğde Üniversitesi’nde yapılanlar hakkında bilgi veren Rektör Adnan Görür, yeni projeleri konusunda açıklamalarda bulundu.


Editör: TE Bilişim