Niğde'de okullar arasında düzenlenen Toplam Kalite Yönetimi (TKY) ödül töreninde dereceye giren okullara ödülleri verildi.

 

Milli Eğitim Müdürlüğü'nde düzenlenen törende konuşan İl Milli Eğitim Müdürü Celalettin Ekinci, eğitimde ekip çalışmasının çok önemli olduğunu vurgulayarak, "Biz bütün kurumlarımızla bir ekibiz. Ekip ruhuyla bir araya gelen eğitimcilerin başaramayacağı hiçbir şey yoktur" dedi.

 

İl Milli Eğitim Müdürlüğü toplantı salonunda yapılan belge ve ödül törenine İl Milli Eğitim Müdürü Celalettin Ekinci, Müdür Yardımcıları, Şube Müdürleri, İlçe Milli Eğitim Müdürleri ve okul idarecileri katıldı.

 

Toplantıda konuşan Milli Eğitim Müdürü Ekinci, kaliteyi ve ekip ruhunu önemsediklerini belirterek, "Okullarımızdaki birlik ve beraberliği önemsiyoruz. Bu birliği de idarecilerimiz sağlar. Bizler müdürlerimizi lider ve yol gösterici olarak görmek istiyoruz. Okul yönetimi çalışanları ile beraber karar alıp okulu hep beraber daha ileriye götürmelidir" diye konuştu.

 

Toplam Kalite Uygulamaları ve ödül süreci kapsamında Niğde'de Yılın Kaliteli Ekibi ve Kaliteli Okulları belli oldu. İl Kalite Kurulu tarafından yapılan değerlendirme sonucunda yılın en kaliteli okulu Bor Mehmet Güleç İlköğretim Okulu seçilirken; en kaliteli ekip de Ulukışla Eminlik Şehit Yıldıray Kılınç İlköğretim Okulu oldu. Yılın Kaliteli Kurumu kategorisinde Remide Yılmaz Atabek Lisesi ikinci, Ulukışla Anaokulu üçüncü oldu. Yılın Kaliteli Ekibi kategorisinde ise Bor Asım Eren İlköğretim Okulu ikinci, Bor Fahri Kirt İlköğretim Okulu üçüncülüğü elde etti.

 

Konuşmanın ardından okul yöneticilerine ve ekibe dizüstü bilgisayar, LCD TV, video kamera ödülleri ile beratları verildi.

 

 

Editör: TE Bilişim