Niğde Üniversitesi  Yenilikçi İnşaat Kulübü tarafından düzenlenen “İnşaat Mühendisliği Eğitiminde Mekanik” konulu konferans, Kongre ve Kültür Merkezi Salon 1071’de gerçekleştirildi.

İstanbul Teknik Üniversitesi İnşaat Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mehmet Hakkı Omurtag’ın konuşmacı olduğu konferansa, Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mustafa Bayrak, Mühendislik Fakültesi Öğretim elemanları ve öğrenciler katıldı.

Etkinliğin gerçekleştirilmesine katkı sağlayan Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan konferans öncesi yaptığı selamlama konuşmasında, üniversiteye değişik programlar vesilesiyle sık sık geldiğini ifade ederek “Üniversitemiz hakikaten son dönemlerde şehrimizde bir paylaşma, bütünleşme, şehir üniversitesi olma noktasında epeyce mesafe kat etti. Biz de Niğde Belediyesi’nde görevde olduğumuz 6 yıl içerisinde üniversitemizin öğrencilerine, idari kademelerine bize getirdiği konular her ne olursa olsun hep yardımcı olmaya, destek olmaya çalıştık, bundan sonra da çalışacağız. Niğde Belediyesi’nin kapıları tüm öğrencilere açıktır” dedi.

Yenilikçi İnşaat Kulübü Başkanı Tuğba Tarım’ın konferans konuşmacısının akademik özgeçmişini okumasının ardından sahneye gelen İstanbul Teknik Üniversitesi İnşaat Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mehmet Hakkı Omurtag, konferansında amacının öğrencilere birkaç hedef gösterebilmek ve onları düşündürebilmek olduğunu söyledi.

Konferans sonrası Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mustafa Bayrak sahneye çıkarak Prof. Dr. Mehmet Hakkı Omurtag’ı kutladılar ve konferans anısına bir plaket takdim ettiler.


http://www.borhaber.net/egitim/insaat-muhendisligi-egitiminde-mekanik-h16929.html

Posted by Bor Haber on 1 Haziran 2015 Pazartesi
Editör: TE Bilişim