28 Nisan Cumartesi günü Bor Kız Meslek Lisesi salonunda yapılacak olan İlksan Bor İlçe Temsilciğine İlçemiz Öğretmenlerinden Ramazan Demircioğlu aday olduğunu açıkladı. 


Bu hafta sonu Cumartesi günü Bor Kız Meslek Lisesinde yapılacak olan İlksan Bor İlçe Temsilciği seçimine aday olduğunu belirten İlçemiz öğretmenlerinden Ramazan Demircioğlu, Milli Eğitim camiasından oy istedi. 

Demircioğlu adaylığı konusunda yaptığı açıklama da ; “ İLKSAN, sınıf öğretmenleri ve üye milli eğitim çalışanlarını kapsayan bir yardım sandığıdır. Üye aidatlarının değerlendirilmesi ile elde edilen gelir, yatırım ve menkuller yine üyeler için kullanılmaktadır. Emekli olan, evlenen, şehit olan ve doğal afetlere maruz kalanlara yardımlar yapılmaktadır. İlksan üyelerinin haklarını korumak onların düşüncelerini temsil etmek, hizmet etmek için arkadaşlarımızın teveccühü ile aday oldum. 28 Nisan 2012 Cumartesi günü Bor Kız Meslek Lisesi sosyal salonunda yapılacak.  Geleceği belirsiz eğitimci, geleceği belirleyemez, birlikte güzel bir gelecek için seçimimize bütün üye arkadaşlarımızı davet ediyorum” dedi. 


Ramazan Demircioğlu kimdir?

 

1964 yılında Bor’da doğdu. İlk, orta ve lise eğitimimi Bor’da tamamladı.Üniversiteyi Afyon Kocatepe Üniversitesinde okudu.1997 yılında Bor ilçesi Karanlıkdere Kasabası ilköğretim okulunda göreve başladı. Aynı okulda 1998 yılında  okul müdürü olarak göreve başlayan Demircioğlu,  2004 yılı Kasım ayında Bor Merkez Cumhuriyet İlköğretim okuluna müdür yardımcısı olarak atandı.  2011 yılı Ağustos ayına kadar burada Müdür Yardımcısı olarak görev yapan Demircioğlu,  15 Ağustos 2011 tarihinde Bor Hacı Ali Sebat Çorum İlköğretim okuluna müdür yardımcısı olarak atandı. Halen aynı okulda görevine devam eden Ramazan Demircioğlu Evli ve 2 çocuk babasıdır.



Editör: TE Bilişim