Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi  elektromobil aracı “Kızılelma”nın mürettebatının oluşturduğu “Göktürk Takımı”, TÜBİTAK Efficiency Challenge Elektrikli Araç Yarışlarına, Rektör  Prof. Dr. Hasan Uslu ve AK Parti Niğde Milletvekili Yavuz Ergun tarafından uğurlandı.

TEKNOFEST kapsamında Kocaeli Körfez Yarış Pisti’nde gerçekleştirilecek yarışlar öncesinde öğrencilere moral vererek kendilerine olan güvenini ifade eden Rektör Prof. Dr. Hasan Uslu, açıklamalarının devamında, “Üniversitelerimizin, kamu kurum ve kuruluşlarının, alanlarında önde gelen birçok özel şirketin desteklediği Teknofest, özgün çalışmalarını, ilgili taraflara sunmaları konusunda gençlerimize önemli fırsatlar sunuyor. Ben de Göktürk Takımımıza sonsuz güvenimi ifade etmek istiyorum. Sonuç ne olursa olsun bizleri orada en iyi şekilde temsil edeceklerini düşünüyor, kendilerine başarılar diliyorum” dedi.

Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesinde Bilgi Güvenliği ve Siber Güvenlik Farkındalık Eğitimi Gerçekleştirildi Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesinde Bilgi Güvenliği ve Siber Güvenlik Farkındalık Eğitimi Gerçekleştirildi

TEKNOFEST kapsamında gerçekleştirilecek yarışlar 19-24 Temmuz 2022 tarihleri arasında yapılacak.

Editör: TE Bilişim