Niğde Üniversitesi Eğitim Fakültesi Dekan Yardımcısı Yard. Doç. Dr. Oğuz Çetin ve Eğitim Fakültesinden 80 öğrenci ODTÜ Koleji’ni ziyaret etti. Okuldaki eğitim öğretim faaliyetlerini yerinde inceleyen öğrenciler, çeşitli öğrenme ortamlarını gezerek teorik bilgilerini destekleme şansı buldular.

  

Okul Müdürü Aydın Akbaş ziyaret ile ilgili bilgiler verdi.; “Eğitim Fakültesi Dekan Yardımcısı Yard. Doç. Dr. Oğuz Çetin ve Eğitim Fakültesi Sosyal Bilgiler, Fen Bilimleri ve Sınıf Öğretmenliği bölümü öğrencileri okulumuza bir ziyareti gerçekleştirdiler. Ziyaret çok olumlu bir havada geçmiş olup genç meslektaşlarımız laboratuvarlardan, spor salonuna, kütüphaneden dersliklere kadar tüm bölümleri incelemişlerdir. Geleceğimizi emanet edeceğimiz evlatlarımızı yetiştirecek olan öğretmen adaylarının heyecan ve ilgisi bizleri mutlu etmiştir.  Genç meslektaşlarımız okulumuzdaki işleyiş hakkında birçok bilgi edinmiş olup bu mesleğe adım atacak bireyler olarak öğrendikleri bilgileri uygulama ortamında yerinde görmüş oldular. Okulun tüm fiziki ortamlarını gözleme açarak biz de okulda öğrendikleri bilgileri doğal sürecinde görerek pekiştirmelerine yardımcı olmaya çalıştık.

 

Öğretmen yetiştiren kurumlar ile okullar arasındaki işbirliği ve dayanışmanın bu şekilde devam etmesi ve daha da ileriye taşınması ümidiyle ziyareti gerçekleştiren Yard. Doç Dr. Oğuz Çetin Hocamıza ve Niğde Üniversitesi Eğitim Fakültesi öğrencilerine teşekkür ediyor, meslek yaşamlarında başarılar diliyorum.”

 

 

 

 

Editör: TE Bilişim