Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı'nın, Milli Eğitim Bakanlığı işbirliğinde düzenlediği “Geleceğin Gözüyle Güvenilir Gıda” konulu resim yarışmasında dereceye giren öğrenciler ödüllendirildi.



HoneybanaBalparmak tarafından desteklenen resim yarışmasında Türkiye genelinde 81ilde dereceye giren öğrenciler ödüllendirildi.

 

Resim yarışmasında ODTÜ Geliştirme Vakfı Niğde Okulları öğrencileri Niğde’de ilk dereceyi elde etti. 3. Sınıf öğrencisi Öykü Aksungur Niğde Birincisi, 5. Sınıf öğrencisi Selin Özmel Niğde İkincisi, 5. Sınıf öğrencisi Gülse Tat Niğde Üçüncüsü oldu. Diz üstü bilgisayar, tablet bilgisayar ve bisiklet ile ödüllendirilen öğrenciler, ödüllerini il Milli Eğitim Müdürü Celalettin EKİNCİ ve Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Murat TÜRKMEN'den aldılar.

 

ODTÜ Koleji kütüphanesinde düzenlenen ödül töreniyle aynı saatlerde Ankara’da da bir ödül töreni düzenlendi. Türkiye genelinde dereceye giren eserler Ankara’da Milli Eğitim Bakanı Nabi AVCI’nınkatılımıyla gerçekleşen ödül töreninde sergilendi.

 


 

 

 

Editör: TE Bilişim