Milli Eğitim Müdürü Ziya Eser, Eğitim Müfettişleri Başkanı Ali Özdemir ve Şube Müdürü Fatih Altan, Bor Belediye Başkanı Sıtkı Erat’ı ziyaret etti. Ziyarette Bor İlçe Milli Eğitim Müdürü Kamil Ecer de hazır bulundu.
 
Bor ilçesindeki okullara yapmış olduğu çalışmalardan dolayı Milli Eğitim Müdürlüğü olarak teşekkürlerini sunan Eser, “Bor ilçemizdeki okul bahçelerindeki asfaltlama, bahçe duvarlarının yapılması ve okullarımıza gösterdikleri ilgiden dolayı başkanımıza teşekkürlerimizi sunmak için buradayız” dedi.
 
“Eğitime kim katkı verirse baş tacımızdır” diyen İl Milli Eğitim Müdürü Eser, “Hepimiz çocuklarımız için çalışıyoruz. Yani bu okullarda eğitim gören yavrular hepimizin yavrusu, onlar ülkemizin geleceğidir. Öğrencilerimize ne kadar hizmet etsek azdır diye düşünüyoruz. Bu duyarlı davranışlarınızın devam etmesi düşüncesiyle ve ümidiyle bu hizmetlerden dolayı eğitim camiası adına şükranlarımızı sunuyoruz” şeklinde konuştu.
 
Ziyaretten çok memnun olduğunu belirten Bor Belediye Başkanı Sıtkı Erat da, okullar yapılan hizmetlere devam edeceğini söyledi. Başkan Erat, Borluların eğitime büyük önem verdiğine vurgu yaparak, “Eğitim için bir nebze de olsa katkıda bulunmaktan büyük mutluluk duyuyoruz” şeklinde konuştu.
 
Bor’daki 9 okulun bahçesinin asfaltlandığını, bahçe düzenlemesinin Belediye tarafından yapıldığını söyleyen Başkan Erat, “Belediye olarak ilçemizde eğitim seviyesinin yükselmesi, okulların eğitim şartlarını iyileştirmek için çalışıyoruz. Biz de üstümüze ne düşüyorsa bunu yapmaya devam edeceğiz. Son olarak ilçemize yapılması planlanan Sağlık Meslek Lisesi ve Fen Lisesi arsalarını Belediye Meclisimiz tarafından Milli Eğitime tahsis edilmiştir” dedi.



 
Editör: TE Bilişim