Ensar Vakfı Niğde Şubesi, SODES kapsamında aldığı "KUŞAKTAN KUŞAĞA DEĞERLERİMİZ" adlı projesinin tanıtımını Niğde Öğretmenevinde gerçekleştirdi. Açılışa yoğun ilgi vardı. 

Niğde Protokolünün yanı sıra, Ensar Vakfı Genel Merkez yöneticileri ile komşu 7 ilden Ensar Vakfı yöneticileri ile Niğde de faaliyet gösteren STK Başkan ve üyeleri ile İmam hatip okul Müdürleri ile diğer davetliler katıldı.

Ak Parti il Başkanı, Niğde Belediye Başkanı, Ensar Vakfı Genel Müdürü, Niğde Vali Yardımcısı, yaptıkları konuşmada projenin hayırlı olması ve Ensar Vakfına teşekküre yer verdiler.

Şube Başkanı Veysel Aşgın yaptığı açıklamada Şunları söyledi; " Ensar Vakfının asıl ilgi alanı olan ve Milletin çimentosu konumunda bulunan İmam-Hatip okullarında öğrenim gören öğrencilerimizdir. Onların maddi, manevi ve akademik ihtiyaçlarını karşılamaya yönelik çalışmalar yapmaktayız.
Bu SODES den aldığımız projemiz de hem kültürel hem de gençliğe yönelik olması hasebiyle SODES için de önemlidir. İmam hatiplerde okuyan kardeşlerimizin, unutulmaya yüz tutmuş değerlerimizi öğrenmeye ve yaşatmaya yönelik bir projedir. Bu yönüyle de bizi biz yapan değerlerimizin unutulmaması açısından da önemlidir.Projemizin uygulanmasında tüm imam hatip camiasına görevler düşmektedir. Bu yönüyle de birleştirici bir özelliğe sahiptir." Dedi

 Veysel Aşgın teşekkür konuşması ile devam etti.
"Ensar Vakfı Niğde Şubesi olarak; Niğde geneli tüm İMAM-HATİP OKULLARIMIZDA öğrenim gören öğrencilerimizi kapsayan projemizin açılışına teşrif eden; Niğde Vali Yardımcılarımız Sayın; Adnan Türkdamar ve Cemil Kılıç'a, Niğde Belediye Başkanımız Sayın Rıfat Özkan'a, Ensar Vakfı Genel Müdürümüz Sayın Hüseyin Kader'e  Ömer Halisdemir Üniversitesi Rektörü Sayın Prof.Dr. Muhsin Kar'a, Ak Parti İl, İlçe, Gençlik ve Kadın kolları teşkilatlarına, İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Halil İbrahim Yaşar'a, Kayseri, Nevşehir, Kırşehir, Aksaray, Karaman, Adana ve Mersin Ensar Vakfı Başkan ve yönetimlerine, Niğde'de Faaliyet gösteren Sivil Toplumun değerli başkan ve üyelerine ve Niğde Geneli İmam-Hatip okullarımızın müdürlerine ve davetimize icabet eden tüm misafirlere teşekkür ederiz. İnşallah camiamıza ve Niğdemize hayırlar getirir " dedi.

Ku'an-ı Kerim okunması ile başlanan program dua yapılarak sona erdirildi.
 
Editör: TE Bilişim