Eğitim 2023 Derneği Niğde Temsilciliği, Karabük’te tertiplenen bölge toplantısı ve konferanslara katıldı.
 
Eğitim 2023 Derneği Niğde Temsilciliği, Karabük’te tertiplenen bölge toplantısı ve konferanslara katıldı. Eğitim 2023 Derneği’nin kuruluş yıl dönümü vesilesi ile tertiplenen toplantı öncesinde Karabük Belediyesi ve Eğitim 2023 Derneği Karabük temsilciliğinin tertiplediği “sınavlarda motivasyon” konferansı Eğitim 2023 Derneği Genel Başkan yardımcısı Gazi Karabulut tarafından verildi.
 
Daha sonra gerçekleştirilen bölge toplantısı Karabük temsilcisi İlker Çevik’in konuşması ile başladı. Ardından genel başkan Ertekin Engin derneğin gerçekleştirdiği faaliyetleri ve hedeflerini anlattı. Derneğin yüksek danışma kurulu başkanı Doç. Dr. Ali Yakıcı ve katılımcıların değerlendirmelerinin ardından program ziyaretlerle devam etti.
 
Akşam saatlerinde ise Eğitim 2023 Derneği Genel Başkan Yardımcısı Gazi Karabulut, Niğde il temsilcisi Erhan Eroğlu ve dernek üyesi Cemal Sevim, Karabük Ülkü Ocağı Başkanı Sinan Ergül’ün daveti üzerine burada bir sohbet toplantısına katıldılar. Üniversite öğrencilerinin yoğunlukta olduğu programda Gazi Karabulut şu görüşlere yer verdi:
 
 “ Allah ilk insanla birlikte bir mücadeleyi de yaratmıştır. Bu mücadele Habil ile Kabil arasında başlayıp kıyamete kadar devam edecek olan Hak-Batıl mücadelesidir. Bu mücadelede milletler de yerini almıştır. Türk milletinin, tarihte cihan hakimiyeti mefkuresi dediği ülküsünü İslamiyet ile birlikte Nizam-ı Alem için İ’lay-i Kelimetullah Ülküsüne dönüştürmüştür. Ve bu necip millet cundullah lakabını almıştır. Bize düşen de “Emrolunduğun gibi dosdoğru ol.” Emri mucibince Allah’a layık kul, Rasulullah’a layık ümmet ve ecdadımıza layık millet olma şuuru ile mesuliyetimizi idrak etmek olmalıdır.”
 
Editör: TE Bilişim