Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan ilk ve orta okul öğrencileri tarafından düzenlenen Eko-Okul Doğal Ürünler Pazarı programına katılarak öğrencilerin oluşturmuş olduğu projeye destek oldu.





Niğde Belediye Başkanlığının da katkı sağladığı Niğde Eko-Okullar programı, okul öncesi ilk ve ortaokullarda çevre bilinci, çevre yönetimi ve sürdürülebilir kalkınma eğitimi vermek ve toplumda farkındalık oluşturabilmek için, Bor Fahri Kirt Ortaokulu, Odtü Geliştirme Vakfı Okulları, Mevlana Ortaokulu, 23 Nisan Havacılar İlk ve Ortaokulu tarafından Şadırvan Parkta açılan stantlarla uygulamaya konuldu.


Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan Bor Fahri Kirt Ortaokulu, Odtü Geliştirme Vakfı Okulları, Mevlana Ortaokulu, 23 Nisan Havacılar İlk ve Ortaokulu öğrencileri tarafından çevre bilinci oluşturmak ve farkındalık yaratmak için oluşturulan Eko-Okul Doğal Ürünler pazarının açılış programına katılarak öğrencilerin açmış olduğu stantları gezdi.


Niğde Belediyesi katkıları ile Şadırvan Park'ta gerçekleşen Eko-Okul Doğal Ürünler Pazarını kuran öğrenciler ve öğretmenler Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan'a katkı ve desteklerinden dolayı teşekkür ettiler.




Editör: TE Bilişim