Eğitim Bir Sen'den Bor  İlçe Milli Eğitim Müdürüne hayırlı olsun ziyareti.
 
Eğitim Bir Sen Niğde Şube Başkanı Celalettin Özüdoğru, Şube Sekreteri Hasan Orhan, Bor İlçe Temsilcisi Ethem Erdoğan ve yönetim kurulu üyelerinden oluşan kalabalık bir heyet Bor’un yeni İlçe Milli Eğitim Müdürü Kamil Ecer’i makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini ilettiler.
 
Şube Başkanı Celalettin Özüdoğru, Niğde’de yetkili sendika olan Eğitim Bir-Sen’in Bor İlçesinde de diğer sendikaların üyesinin toplamından daha fazla üyeye sahip olduğunu belirterek, sorunun değil çözümün parçası olmayı hedeflediklerini söyledi. Özüdoğru, eğitim adına yapılan her güzelliğin destekçisi olacaklarını vurgulayarak  Ecer’e yeni görevinde başarılar diledi.
 
Bor İlçe Milli Eğitim Müdürü Kamil Ecer’de, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Yıllardır Bor’da çalışan bir eğitimciyim. Eğitim sadece eğitim yöneticilerinin sorunu değildir. Bor’da eğitime olumlu katkı sunmaya çalışan bütün sosyal paydaşlarla birlikte eğitime ivme katacağız ve başarı çıtasını çok daha ilerlere taşıyacağız” diye konuştu.
 
Editör: TE Bilişim