Eğitim-Bir-Sen Niğde Şube Başkanı Celalettin Özüdoğru, Öğretmen Seçme Sınavlarına hazırlananlar için “internetten uzaktan eğitim" yöntemiyle hazırlık kursu açtıklarını söyledi.

 

Şube Başkanı Özüdoğru, Anadolu, Fen, Sosyal Bilimler, Güzel Sanatlar, Spor Liseleri Öğretmen Seçme Sınavı'na müracaat eden üyeleri için ücretsiz uzaktan eğitim kursu açtıklarını belirtti.

 

Sendikacılık alanında bir ilke imza atarak internetten sanal eğitim kursu açtıklarını söyleyen Özüdoğru, böylece sınava girecek üyelerini yol zahmeti, zaman israfı gibi dertlerden kurtardıklarını ifade etti.

 

Sınava katılacak eğitimcilerin Şube ile iletişime geçerek kurs için kayıt yaptırabileceğini ifade eden Özüdoğru, şu bilgileri verdi, "Üyelerimiz kaydını yaptırdığı andan itibaren her branş için ortak sorulacak Türkçe, Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi, Öğretmenlik Meslek Bilgisi derslerinden Anadolu, Fen, Sosyal Bilimler, Güzel Sanatlar, Spor Liseleri Öğretmen Seçme Sınavı'na öğretmenlerin seçim ve atamalarına dair yönetmelik çerçevesinde hazırlanan dersleri ve konu anlatımlarını videolardan izleyebilecektir. Her kursiyer, şubemiz kanalıyla kaydını yaptırdıktan sonra http://nigde.egitimbirsen.org.tr adresinden eğitim alacağı siteye girecektir. Girdiği bu adreste şube yetkilisi tarafından kendisine verilen e-posta adresi ve şifreyi yazarak istediği dersleri izleyebilecektir."



Editör: TE Bilişim