Eğitim Bir-Sen Niğde Şubesi Bor Temsilciliği Olağan Genel Kongresini yaptı.
 
Sendika binasında yapılan seçimlere tek liste ile katılan Ethem Erdoğan, Eğitim-Bir-Sen Bor Temsilciliği Başkanlığına tekrar seçildi.
 
İlçede önceliklerinin eğitim kalitesini yükseltmek ve üyelerinin haklarını sonuna kadar savunmak olduğunu vurgulayan Eğitim Bir-Sen İlçe Temsilcisi Ethem Erdoğan, “İdeolojik saplantılardan ve her türlü ayrımcılıktan uzak, her türlü mağduriyetin ve hukuksuzluğunda karşında olduk. Haksızlığa uğramış çalışanların yanında olduk. Gerek diyalog gerekse dava ile  birçok üyemizin sorununu çözdük. Bundan sonra da eğitim camiasındaki doğru çözümlerin destekçisi, sorunların takipçisi olacağız. Eğitim Bir-Sen Bor Temsilciliği olarak bizden önce görev yapan arkadaşlarımızdan aldığımız bayrağı daha da ileriye taşıdık, taşımaya devam edeceğiz.” dedi.
 
Daha sonra yapılan seçimlerde, yönetim, denetim ve disiplin kurulları oylandı. Tek liste halinde seçime giren Erdoğan başkanlığındaki liste yeniden seçilerek güven tazeledi. Eğitim-Bir-Sen Niğde Şubesi Bor Temsilciliği Yönetim Kurulu şu isimlerden oluştu:
 
Yeni Yönetimin görev dağılımı şu şekilde oluştu ; “Ethem Erdoğan(Başkan), Ahmet Sayar(Mevzuat Sekreteri), Ali Osman Doğan(Şube Sekreteri), Mustafa Serinkaya(Teşkilat Sekreteri), Fikret Acet(Eğitim ve Sosyal İşler Sekreteri), İbrahim Halil Ulaş(Mali Sekreter), Şaban Koç(Basın Yayın Sekreteri).”







 
Editör: TE Bilişim