Bor Mehmet Akif Ersoy Orta Okulu  öğrencilere kitap okuma alışkanlığı, kitap bilinci kazandırmak amacı ile  Düşün Taşın Derneği tarafından okula gönderilen kitapları Bor Garnizon Komutanı İkmal Albay Fatih Dağlı ile birlikte öğrencilere dağıtıldı.

 

 

İstanbul merkezli Düşün Taşın Derneği tarafından gönderilen kitaplar   Bor Garnizon Komutanı Albay Fatih DAĞLI  ve Binbaşı Serkan ERDİNÇ’ in de   katılımları ile öğrencilere ve öğretmenlere dağıtıldı.

 

Öğrencilere kitap dağıtımına katılan  İkmal Albay Fatih Dağlı “ Günümüzde okuma oranının artırılması gerekiyor. Böyle güzel çalışmalara vesile olmaktan mutluluk duymaktayız. Bu çalışmaların kitap okuma oranında bir artış sağlayacağını da umuyorum. Bundan sonrada bu tip etkinliklere yardımcı olmaya devam edeceğiz.Emeği geçenlere teşekkür ederim.’’dedi.

 

Okul Müdürü  Ahmet Sinan ECER ise’’ Kitaplar karşılık beklemeden bizlere kucak açan en güzel dostlarımız. Herkes kitap okumalı. Ayrıca bu faaliyetler Türk Askerinin bizlere bir başka güzel yönünü de göstermiştir, kendilerine teşekkür ederiz" dedi.

 

Editör: TE Bilişim