İlimiz Gümüşler Şehit Nail Akdoğan Ortaokulu öğretmenlerinden Türkçe Öğretmeni   Figen Öztürk Arslan'ın proje ortağı olduğu eTwinning projesi "Değerlerim Aynamdır" da  Kütüphaneler Haftası kapsamında 7 ayrı il ve okuldan öğretmen ve öğrencilerin katıldığı çevrimiçi söyleşiler gerçekleştirildi.

Yapılan söyleşilerde Gümüşlr Şehit Nail Akdoğan Ortaokulu Türkçe öğretmeni Figen Öztürk Arslan  moderatörlük yaparak öğrencilerin aydınlanması için birbirinden güzel sorular yöneltti. 

Pandemi nedeniyle oluşan uzaktan eğitim sürecinde eğitimsel faaliyetlere hızla devam eden proje ekibi, amaçlarının değerlerimizden kitap sevgisi, okuma-yazma becerileri kazandırma, yazarlığa öğrencilerini heveslendirme, iletişim becerilerini geliştirme gibi amaçlarla bu etkinliği düzenlediklerini belirtti.

Yapılan etlinliklerde öğrenciler yazarlara zihinlerindeki tüm soruları sormanın tatlı heyecanını yaşadılar ve birçok konuda bilgilendiler. İlimiz öğretmen-yazarlarından  Ülkü Demiray ve Manisa ilinden katılan  yazar . Alper Tunga Kumtepe ile söyleşi programları gerçekleşleştirildi. 

Editör: TE Bilişim