Bor Çukurkuyu Dr. Fatma Erol İlköğretim Okulu geleneksel Bahar Şenliği  yapıldı.
 
Bor İlçemiz Çukurkuyu Kasabası  Dr. Fatma Erol İlköğretim Okulu bu yıl 2.sini yaptığı Bahar Şenliğini okulun kuruluşunun 50. Yıldönümü nedeni ile daha kapsamlı şekilde gerçekleştirdi.
 
Geçtiğimiz hafta sonu yapılan etkinliğe, Bor İlçe Kaymakamı Kemalettin Sakin, Niğde Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Adnan Görür, Bor Milli Eğitim Müdürü Adnan Solak, Bor İlçe Emniyet Müdürü Köroğlu Kıraç, Çukurkuyu Belediye Başkanı Rüstem Tümen, Kızılca Belediye Başkanı İbrahim Gülümser,  Bor İlçe Jandarma Komutanı, MHP Milletvekili Adayı H. Hüseyin Alınak, MHP Kadın Kolları üyeleri, Bor ve Çevre Kasaba öğretmen ve idarecileri ile Çukurkuyulu vatandaşlarımız katıldı.
 
Etkinlik öncesi kısa bir konuşma yapan Dr. Fatma Erol İlköğretim Okulu Müdürü Bülent Alan, etkinlikleri için katkıda bulunan firma ve kuruluşları tek tek sayarak emeği geçen herkese  teşekkürlerini iletti.
 
50. Yıl Bahar Şenliğinde konuklara etli pilav, irmik helvası, gözleme ve Niğde Gazosu ikram edildi.  Öğrencilerin sunduğu halk oyunları ve ana sınıf öğrencilerinin sergilediği oyunlar ilgi ile seyredildi.  Çekilişin de yapıldığı ve bir çok ürünün  çekiliş sonunda talihli kişilere verildiği  etkinlikte aynı zamanda bir eğitimci olan yerel sanatçı Oktay Sarıteke söylediği birbirinden güzel parçalar ile konukları çoşturdu.
 
Yine yöresel sanatçı Mesut Dağlı’nın da sahne aldığı şenlikte sanatçı birkaç parça söyledikten sonra aniden bastıran yağmur ile şenliğe son verildi.






 
 Fotoğrafın üzerine tıklayın...Büyüsün... Sağ ok tuşu ile ilerleyin...


Editör: TE Bilişim