Çamardı 75. Yıl Şehit Üsteğmen Murat Erdem Çok programlı Anadolu Lisesi ve öğrencileri ve Yıldız Tepe Şehit Mehmet Kayahan lisesi öğrencileri 15 günlüğüne İtalya ve Macaristan’a gidecek. 


Çamardı İlçesi 75. Yıl Şehit Üsteğmen Murat Erdem Çok programlı Anadolu Lisesi öğrencileri Erasmus projesi kapsamında yurtdışı gezisine gitmeden önce Çamardı Kaymakamı Mustafa Serin’i ziyaret ettiler. Kaymakam Serin, Proje ile ilgili bilgiler veren öğretmen ve öğrencilere teşekkür etti.


68 bin Euro bütçeli Erasmus Projelerinden “ Mesleki Becerileri Avrupa Yoluyla Geliştirilmesi’ projesiyle 15 öğrenci İtalya’ya gidecek. Diğer proje olan çocuk gelişimi öğrencileri için ise kabul edilen proje “Uygulamalı Montessori Eğitimi’ projesi kapsamında da yine 15 öğrenci Macaristan’a gidecek.

Kaymakam Mustafa Serin ziyarette yaptığı açıklamada, ‘kabul edilen projelerden ilçemizde mesleki eğitim konusunda bir farkındalık oluşturduğu için emeği geçen öğretmenlere ve okul müdürüne teşekkür ediyorum. Başarılı çalışmalarının diğer kurumlara da örnek teşkil etmesini temenni ediyorum’ dedi.


Editör: TE Bilişim