Bor Bekir Sami Baran İlkokulu’na okul müdürü Bülent Alan’ın atanmasından sonra okulda gözle görülür çalışmalara imza atılmaya başlandı.

Ben değil biz ruhunun okulda oluşmaya başlaması velilerin okula bakışını değiştirdi.  Okulda “Kahvaltımı yaptım meyvem çantamda”, “Ben, Annem, Babam ve Öğretmenim Hep birlikte Kitap Okuyoruz”, “Yarın Sizdeyiz” projeleri yürütülürken, okulun fiziki ve donatım ihtiyaçları hayırseverlerin desteği ile gideriliyor. Bunun yanında sosyal ve kültürel faaliyetler kapsamında okulda öğrencilere ücretsiz bağlama kursu, halk oyunları kursu, dersleri takviye edici kurslar açılmış durumda. En son beslenme dostu okul projesi kapsamında okuldaki öğrencilerin tamamına okul aile birliği tarafından kahvaltı verildi. Kahvaltı programına Bor Belediye Başkanı Sıtkı ERAT, Niğde İl milli Eğitim Müdür Yardımcısı Ahmet Sinan ECER, Bor İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Uğur Pekdemir, okul müdürleri ve veliler katılarak destek verdiler.

Bekir Sami Baran İlkokulu Okul Aile Birliği Başkanı Murat AKKOYUN ise Okulumuzda çok iyi bir ekip çalışması olduğunu, okul idarecileri ve öğretmenleri sayesinde okuldaki eğitim öğretim ortamının kısa sürede daha da olumlu yönde değiştiğine dikkat çekerek “Çocuklarımız bizim geleceğimiz ve umutlarımız. Onların mutluluğu ve başarısı, bizim mutluluğumuz ve başarımız. Bize bu yolda eşlik eden, fedakârca çalışan tüm okul personeline gönülden çok teşekkür ediyoruz” dedi. Ayrıca okulumuza desteklerini esirgemeyen Kaymakamımız Abdullah KÜÇÜK Bey’e Bor Belediye Başkanımız Sıtkı ERAT Bey’e, Niğde İl Milli Eğitim Müdür yardımcıları Ahmet Sinan ECER ve Fatih ALTAN Bey’e ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Celalettin ÖZÜDOĞRU Bey’e teşekkürü bir borç bilirim dedi.


Editör: TE Bilişim