Bor İlçesinin başarılı ortaokullarından Mehmet Güleç Ortaokulu TEOG Sınavı öncesi öğrencilerini motive etmek, sınav öncesi ve sınav sırasında yapılması gereken konuları konuşmak için okul idareceleri, öğretmenler, TEOG sınavına girecek 8. sınıf öğrenciler ve aileleri ile yemekli toplantıda buluştu. 



Bor Mehmet Güleç Ortaokulu 8. sınıf 1. TEOG sınav sonucunda başarı olan Şevval Nur Kütük, Emir Kağan Erdoğan, Feyza Ayyüce Kumral, Selin Kocadağ, Yüsra Eylül Aktaş, Yılmaz Bahadır Küçükdilli, Merve Keser, Sedef Deirbaş, Tunahan Aygüneş, Bengisu Battal, Sertaç Bera Yurtaslan isimli öğrenciler ve aileleri Niğde Sofram Resturantta bir araya gelerek başarı mutluluklarını paylaştı. 

Bor Mehmet Güleç Ortaokulu Müdürü Hikmet Yayla burada yaptığı konuşmada ise okullarında  başarılı olan öğrencilerden gurur duyduklarını, bu başarının tesadüfi olmadığını, Velilerin  gerek başarı gerekse de ahlaki noktada  örnek teşkil edecek çocukları ile  gurur duymaları gerektiğini söyledi.  Okul Müdürü Yayla, okullarında elde edilen başarıda emeği olan ve bugün de buraya gelerek öğrencilerinin mutluluğunu paylaşan velilere ve öğretmenlere teşekkürlerini ileterek aynı başarıyı 2. TEOG sınavında da süreceklerine dair inancının tam olduğunu söyledi. 

Okul Müdür Yardımcısı Yusuf Kılıç ise öğrenci ve velilere sınav öncesi ve sınav sonrasında veli ve öğrencileri ilgilendiren bilgiler verdi. Etkinlik yemek ile son buldu. 
Editör: TE Bilişim