Boydak Eğitim ve Kültür Vakfı tarafından Niğde’de fakir ve yardıma muhtaç öğrencilere dağıtılmak üzere 1000 adet çanta ve kırtasiye seti yardımı yaptı.

 


2007 yılında Boydak Holding hissedarları tarafından kurulan Boydak Eğitim ve Kültür Vakfı, yardıma muhtaç ailelere, öğrencilere ve okullara yönelik başlatmış olduğu proje kapsamında Niğde’de fakir ve muhtaç öğrencilere eğitim materyali, kırtasiye malzemesi ve çeşitli yardımlarda bulundu.

 


Milli Eğitim Müdürü Celalettin Ekinci, Müdür Yardımcısı Yusuf Tüfekçi, Vakıf Müdürü Mutlu Demirkan ve İnsan Kaynakları Müdürü Yücel Doğan Niğde Merkeze bağlı Aktaş Kasabasında bulunan okulda öğrencilere kırtasiye ve çanta yardımı yaptılar.

 


 Aktaş Kasabasında düzenlenen programda öğrencilere yardım yapmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirten Vakıf Müdürü Mutlu Demirkan “Vakıf olarak yardıma muhtaç öğrencilerimizin her zaman yanındayız. Halktan aldıklarımızı yine halka vermek için çalışmaktayız. Bu maksatla çeşitli projeleri hayata geçirmekteyiz.” diyerek konuştu.

 


Yapılan her yardımın önemli olduğunu vurgulayan Milli Eğitim Müdürü Celalettin Ekinci, “ Eğitim adına yapılan her yardım bizler için çok önemli ve değerlidir. Bu manada Boydak Eğitim ve Kültür Vakfı’na ilimize yaptıkları ve yapacakları yardımlardan dolayı teşekkür ediyoruz. Bu yardımların süreklilik arz edeceğini umut ediyoruz. Boydak Holding yönetimi ve vakfı ile bundan sonra da çalışma ve projelerimiz devam edecektir. Yapılan her yardım, muhtaç öğrencilerimize ulaştırılacaktır. “ dedi.

 


Boydak Eğitim ve Kültür Vakfı tarafından Niğde’ye yardımların devam edeceğini ve yeni projeler ile iş birliği içinde bulunulacağı söylendi.






 

Editör: TE Bilişim