Bütün ülkede olduğu gibi bugün Bor İlçesinde de binlerce öğrenci karnesini aldı. Bor İlçesinde karne töreni Çukurkuyu Beldesi Dr. Fatma Erol İlkokulunda yapıldı.

 

Çukurkuyu beldesindeki törene Bor  İlçe Kaymakamı Abdullah Küçük, Çukurkuyu Belediye Başkanı İleri Koçak, Bor Milli Eğitim Müdürü Celalettin Özüdoğru, bazı okul müdürleri ve veliler katıldı.

 

Karne töreninde Dr. Fatma Erol İlkokulu Müdürü Bülent Alan, yaptığı kısa konuşmasında 2013-2014 öğretim yılında okulun başarısında emeği geçen öğretmen ve velilere teşekkürlerini iletti. Çukurkuyu Dr. Fatma Erol ilkolundaki ekip ruhundan örnekler veren ve bundan etkilendiğini dile getiren Bor Milli Eğitim Müdürü Celalettin Özüdoğru çocuklara tatilde hem dinlenmelerini hem de bol bol kitap okumalarını tavsiye etti.

 

Bor İlçe Kaymakamı Abdullah Küçük ise konuşmasında başarılı bir okulda böylesi bir törene katıldığı için mutlu olduğunu, özverili çalışan okul idaresi ve personeline teşekkürlerini iletirken öğrencilere tavsiyelerde bulundu.

 

Çukurkuyu beldesi Dr. Fatma Erol ilkokulunda yapılan karne töreninde halk oyunu ekibi gösterisi yapıldı. Halk oyunlarının ardından sınıf birincileri Kaymakam Abdullah  Küçük tarafından ödüllendirildi. Karnelerini alan öğrenciler uzun bir tatile ulaşmanın keyfini yaşadılar.

 

 

 

Editör: TE Bilişim