Toplum Destekli Polis Bor’da faaliyete başladığı tarihten bugüne kadar tüm okulları ziyaret etti.
 
Bor’da 2011 yılı başında uygulanmaya başlayan Toplum Destekli Polislik Birimi birçok konuda eksiklikleri gidermeye devam ediyor. Toplum Destekli Polisler 6 ay gibi kısa bir sürede ilçe merkezindeki tüm okulları ziyaret ettiler.
 
Bor İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplu Destekli Polislik Büro Amir Vekili Talip Bozoğlu tarafından verilen bilgiye göre Toplum Destekli Polisler bugüne kadar 72 kez okulları ziyaret ettiler. Talip Bozoğlu; “8 lise, 21 ilköğretim okulu, 4 anaokulunda ‘Güvenliğin Hayatımızdaki Yeri ve Önemi’ konulu konferans verdik. Bu seminer ve konferanslarda memur arkadaşlarımız tecrübelerinden neyin doğru neyin yanlış davranışlar olduğunu öğrencilere aktardılar. Öğrencilere vatan-millet sevgisini aşılamaya çalıştık.” dedi.
 
Bir okul ziyaretinde Toplum Destekli Polis Memurlarının bir kız öğrencinin devamsızlık probleminin olduğunu gördüklerini,   öğrenci veli ve okul ile görüşerek öğrencini okula devamını sağladıklarını belirten Bozoğlu, ayrıca hem okul ziyaretlerinde şahsi problemi olan öğrencilerle ilgilenildiği, maddi durumu iyi olmayan öğrencilere yardım edildiği de belirtti.
 
Bor İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplu Destekli Polislik Büro Amirliğine bağlı polisler son olarak Bor 100. Yıl YİBO öğrencilerine konferans verdi. Öğrencilere güvenlik konusunda bilgiler verildi.











Editör: TE Bilişim