Kutlu Doğum Haftası nedeniyle Bor Anadolu İmam Hatip Lisesi ve Bor İmam Hatip Ortaokulu’nun birlikte sunduğu  ‘’Hz. Peygamber ve Birlikte Yaşama Hukuku’’temalı Kutlu Doğum Gecesi büyük beğeni topladı.

 FOTOĞRAFLAR SAYFANIN ALTINDA

Bor Belediyesi Halil Nuri Yurdakul  Kültür Merkezinde yapılan etkinliğe Bor İlçe Kaymakamı Abdullah Küçük, Bor Belediye Başkanı Sıtkı Erat, Bor İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Uğur Pekdemir, çok sayıda kurum amiri ve vatandaşlar katıldı.

 

Etkinlikte  açılış konuşmasını yapan Bor Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Yasin Şanlıtürk, Diyanet İşleri Başkanlığının bu yıl ülke çapında belirlediği ‘’Hz. Peygamber ve Birlikte Yaşama Hukuku’’teması hakkında salonda bulunanları bilgilendirdikten sonra konuşmasını; “Üç  ayların başladığı bu günde Rabbim, aramızda bulunan kardeşliği daha ileri götürmeyi, birbirimize merhamet duyguları beslemeyi, birbirimizin ihtiyaçlarını gidermeyi, sıkıntılarımıza çare olmayı nasip etsin. Birlik ve beraberliğimizi bozmak isteyenlere fırsat vermesin. Birlik ve beraberliğimizi daim eylesin" diyerek tamamladı. 


 Program  Bor Anadolu İmam Hatip Lisesi ve Bor İmam Hatip Ortaokulu öğrencilerinin hazırlamış oldukları etkinliklerle devam etti. Gecenin sonunda Bor Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürlüğünün ilçe genelinde liseler arası düzenlemiş olduğu ‘’Peygamberimize Mektup’’yarışmasında dereceye giren öğrenciler ile,  Bor İmam Hatip Ortaokulu  tarafından düzenlenen ’’40 Hadis Ezberleme’’ yarışmasın da dereceye giren öğrencilere çeşitli  hediyeler verildi.

Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği program Bor Anadolu İmam Hatip Lisesi ve Bor İmam Hatip Ortaokulu öğrencilerinin okuduğu ‘’23 Hatmin ‘’duasıyla sona erdi. Salonda bulunanlar zaman zaman duygulu anlar yaşadılar. 


http://www.borhaber.net/egitim/borda-imam-hatiplilerden-duygulu-gece-h16495.html

Posted by Bor Haber on 21 Nisan 2015 Salı
Editör: TE Bilişim