Bor Toki Anadolu Öğretmen Lisesi öğrencileri TÜBİTAK’ın düzenlediği  19. Bilim Olimpiyatları elemelerine  yoğun şekilde hazırlanıyor.
Kısa adı  TÜBİTAK olan Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu’nun  düzenlediği 19. Bilim Olimpiyatlarının 02-03 Nisanda Kayseri’de yapılacak bölge elemelerine Bor TOKİ Anadolu Öğretmen Lisesinden 16 öğrenci katılıyor.
Matematik dalında 8, Fizik dalında 4, Biyoloji dalında 2 ve Kimya dalında 2 kişiden olmak üzere toplam 16 öğrenci elemelerde ter dökecek.
TOKİ Anadolu Öğretmen Lisesi  Okul  müdürü Fatih UZEL okullarını temsil edecek öğrencilere başarılar dileyerek, her yıl olduğu gibi bu yılda öğrencilerinin okullarını  ve Bor İlçemizi Kayseri’de en iyi şekilde temsil edeceklerine inandığını, öğrencilerimize bu konuda okul olarak, maddi ve manevi her türlü katkıya hazır olduklarını belirtti.  
Bu tür organizasyonların öğrencilerin moral ve motivasyonun artırdığını  söyleyen Okul Müdürü Fatih UZEL  öğrencilerine başarılar dilerken emeği geçen öğretmenlere teşekkür etti.



Editör: TE Bilişim