Bor Toki Anaokulu  Bor İlçesi Merkez kasaba ve köy okullarında eğitim gören okul öncesi eğitimöğrencileri arasında 1. Masal Anlatma Yarışması düzenliyor.


Okul öncesi dil gelişimini, Masala olan ilgiyi artırmak, çocukların Türkçe dil seviyelerini görmesini sağlamak,  kendine güven duygusunu ve okulunu temsil etme sorumluluğunu geliştirmek amacıyla Bor İlçe geneli anasınıfı öğrencilerini kapsayan şölen niteliğinde Masal Yarışması düzenliyor.

Masal Anlatma Şölenine müracaatlar 30 Aralık 2013 Pazartesi günü başlayıp, 21 Ocak 2014 Salı gününe kadar müracaat alınacak.

Bor Belediye Başkanlığının destekleri ile yapılacak olan yarışmaya İlçe genelinden büyük ilginin olacağı düşünülüyor.

Dereceye girenlere, tablet, plaket, oyuncak, masal kitapları gibi bir çok hediyelerin verileceği yarışmaya başvurular Bor Toki Anaokulu Müdürlüğünce kabul edilecek.

Okul Müdür Ayhan Gülen, Çocukların hayatlarında masalların önemli olduğunu, çocukların kendilerini öykülerin kahramanları ile özdeşleştirerek, büyük bir hevesle sorunun çözümü olarak sunulan fikir ve önerileri benimsediklerini belirtirtti.


Ayhan Gülen; Anne ve babaların çocuklarına masal anlatmaları tavsiye etti ve  Masal Anlatma Şölenine müracaatlar 30 Aralık 2013 Pazartesi günü başlayacak olup;21 Ocak 2014 Salı gününe kadar devam edeceklerdir. Katılımın yüksek olmasını arzuluyoruz.  Bu şöleni hazırlamamızda ve inşallah sonuçlandırılmasında her türlü desteğini ve katkılarını esirgemeyen kurum kuruluş ve  esnaflarımıza teşekkür ediyorum.”dedi.

 

 



Editör: TE Bilişim