Niğde’de katıldığı birçok spor ve sosyal etkinliklerde okullarını başarı ile temsil eden Bor Ticaret Meslek Lisesi Niğde Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünce yürütülen “Okul Sporları” kapsamında yapılan liselerarası halk oyunu yarışmasında gurubunda 2.ci oldu.

 

Konuyla ilgili açıklamada bulunan Beden Eğitimi Öğretmeni Kemali Demircan; Niğde Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünce yürütülen  “Okul Sporları” kapsamında yürütülen Liseler arası Folklor İl Yarışmalarında Bor Ticaret Meslek Lisesi ilçemizi liseler arasında tek temsilcisi olarak katılan ve kısa sürede folklor çalışmalarına başlayan folklor ekibimizin başarısı ilçemizde sevinçle karşılanmıştır. Bor Ticaret Meslek Lisesi Folklor ekibi bu yıl ilk defa katıldığı “Okul Sporları” kapsamında Niğde’de yapılan yıldızlar ve gençler kategorisinde Halk Oyunları yarışmasında gurubunda 2.ci olmayı başardı. Kendi imkanları ile zor şartlarda yarışmalara hazırlığını yapan ekibimiz, önümüzdeki yıllarda yapılacak olan folklor çalışmalarına ekibimizle hazırlıklarımıza ara vermeden iddialı olarak devam edeceğiz. Bundan sonra da Folklor Ekibimiz Folklor çalışmalarının sadece yarışma amaçlı olmadığını sosyal açıdan gençlerin kendilerini ifade etmelerini, geliştirmek yönünden de önemli kazanımlar sağladığını ve sosyal faaliyetlerden de geri kalmayacak, Folklorcu Ekibini kutluyoruz. Önümüzdeki günlerde yapılacak Folklor yarışma ve gösterilerinde de yerini alacaklardır.

 

Niğde’de yapılan “Okul Sporları” kapsamında yapılan yarışmalarda öğrencilere desteğini esirgemeyen,Niğde Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Harun Turhan, Bölgesel Hakemler, Bor İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Adnan Solak, Okul Müdürümüz Harun Ertosun ve öğretmenlerimiz, çalıştırıcılarımız Niğde Üniversitesi BESYO öğrencisi Elif Sarı ve Mimarlık Fakültesi Elektrik-Elektronik Bölümü öğrencilerinden Furkan Emir Sefa bizlere oldukça yardımcı oldular. İlgilerinden dolayı emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz” dedi.









Editör: TE Bilişim