Niğde-Bor İlçesinde eğitim-öğretim veren eski ismi ile Ticaret Lisesi yeni ismi Bor  Mesleki Ve Teknik Anadolu  Lisesinde 2014-2015 dönemi yıl sonu karne ve mezuniyet töreninde başarılı öğrencilere ödülleri verildi.

Haber: Ali AKBAŞ

Okul bahçesinde düzenlenen yıl sonu töreninde Okul Müdürü Kenan Yüksel bir konuşma yaparak öğrencileriyle gurur duyduğunu,mezuniyet sevinçlerini paylaştığını ifade ederek öğrencilere tavsiyelerde bulundu.


Okul Müdürü Kenan Yüksel, 2014 -2015 Eğitim-Öğretim  Yılında Bor Mesleki ve Teknik Anadolu  Lisesi Spor  Kulübü olarak Okul içi Bahar  Turnuvasında Voleybol,Futbol,Masa Tenisi  ve Sokak Basketbolu (Street Ball) branşlarında yapılan ve katılımının  üst  düzeyde olduğu  çekişmeli   maçlar sonucunda   başarılı olan takımlara ödülleri diploma ve karne töreninde verdi.


Müdür Kenan Yüksel; Turnuva boyunca Fair Play kuralları çerçevesinde  takımlarını destekleyen centilmen seyirci öğrencilerimize, sınıf öğretmenlerine ve okul idaresine çok teşekkür ederiz. Başarılı olan takımları kutlar yeni eğitim ve öğretim yılında başka turnuvalarda görüşmek dileğiyle bütün öğrencilerimizin güzel bir yaz tatili geçirmeleri ve mezun olan değerli öğrencilerimize hayatlarında başarı temennisinde bulunarak başarılı öğrencilere madalyalarını takdim etti.


Mezuniyet töreninde hem hüzün hemde sevinç vardı.Mezun olan öğrenciler okulu bitirmenin sevincini yaşarken öğretmen, arkadaş ve okullarından ayrılmanın burukluğunu yaşadılar. Öğretmen ve öğrenciler günün anısına hatıra fotoğrafı çektirdiler.2015 mezunlarını kutluyor, onlara yaşamları boyunca başarı ve mutluluklar diliyoruz.


http://www.borhaber.net/egitim/bor-ticaret-lisesinde-mezuniyet-coskusu-h17064.html

Posted by Bor Haber on 15 Haziran 2015 Pazartesi
Editör: TE Bilişim