Seviye Belirleme Sınavı’ nda (SBS)  Türkiye 1.’lerinden ikisi Bor İlçemizden çıktı.  Birincilerin Derhanesi ise Sınav Dergisi Dershanesi Bor Şubesiydi.
7 Temmuz 2011 tarihinde sonuçları açıklanan 8. Sınıf Seviye Belirleme Sınavı’nda (SBS) Türkiye 1.’leri Bor ilçemizden çıkmıştır. 500 tam puan alarak Türkiye 1.’si olan Muhammed Enes TOKLU ve Mehmet Numan ÇAM, SINAV Dergisi Dershanesi BOR Şubesi öğrencilerinden.
İlçemizde 5 yıldır hizmet gösteren SINAV Dergisi Dershanesi Müdürü Arif YALÇIN şunları söyledi; “ Öncelikle öğrencilerimizi, onları yetiştiren kıymetli ailelerini, okul idaresi ve değerli öğretmenlerini ve dershanemiz öğretmenlerini kutluyorum. Başarı, hedefin yakalanmasıdır desek en kısa ve öz tanımı yapmış oluruz. Biz kurumsal bir prensip olarak her öğrencimizde ‘500 tam puan’ hedefini gözettik ve buna göre çalıştık. Başarının kodları bize göre şunlardır; Takip, Hakkaniyet, Empati (THE). Dershanemizin bu hizmet kodlarının başarıyı getirmesi aynı zamanda ‘ilkeli bir dershanecilik’ tanımlamasıdır. 2 Öğrencisinin Türkiye 1.’si olması başarısını yakalayan BOR SINAV Dergisi Dershanesi olarak tüm Milli Eğitim Camiasını ve değerli hemşehrilerimizi kutluyor, saygılar sunuyoruz.”






Editör: TE Bilişim