Bor Mehmet Güleç Ortaokulu’nda 2012 yılında SBS’de başarılı olan öğrencilere ödül töreni düzenlendi.

 

Bor İlçesi Mehmet Güleç Ortaokulu öğrencilerinden 2012 yılında SBS - Seviye Belirleme Sınavında başarı gösterip çeşitli liselere yerleşen başarılı ilk üç öğrenciye  çeşitli ödüller verildi.

 

Mehmet Güleç Ortaokulu sosyal salonunda yapılan programa Bor Belediye Başkanı Sıtkı Erat, Bor Garnizon Komutanı Albay Fatih Dağlı, 7. Ana Bakım Merkezi Komutanı Albay Erol Çetin, İlçe Milli Eğitim Müdürü Adnan Solak, Okul Aile Birliği Başkanı Gülbeyaz Us ve yönetimi, öğretmenler ile öğrenciler katıldı.

 

 

Başarılı öğrencilere ödülleri verilmeden önce, Okul Müdürü Mustafa Serinkaya ve Okul Aile Birliği Başkanı Gülbeyaz Us okul hakkında  kısa bir konuşma yaptılar.

 

Öğrencilerden Niğde Fen Lisesi’ni kazanan İrem Kütük, e ödülünü Bor Garnizon Komutanı Albay Fatih Dağlı verdi.  Bor Fen Lisesini kazanan öğrencilerden Ceren Taş’a Bor Belediye Başkanı Sıtkı Erat, Helin Acet’e ise Askeri Fabrika Komutanı Albay Erol Çetin verdi.

 

Tören sonunda  Bor Belediye Başkanı Sıtkı Erat,  Mehmet Güleç İlköğretim-Ortaokulu öğrencilerinden ve öğretmenlerinden  bu dönem  için başarılarını ikiye katlamaları için söz istedi. Geçmişte Bor’dan çok başarılı yöneticilerin çıktığını belirten başkan Erat, hayırsever işadamı Mehmet Güleç abimizin yaptırdığı bu okuldan umut ediyorum ki çok başarılı insanlar çıkacak. Bu konuda öğretmenlerimize çok görev düşüyor kendilerine teşekkür ediyorum “ dedi.

 

Editör: TE Bilişim