Comenius  Projesi kapsamında Polonya ve İtalya’dan gelen misafirlerin ağırlanmasında katkısı olanlara teşekkür ziyareti.

 

Geçtiğimiz günlerde; Avrupa Birliği (AB) “Hayat boyu Öğrenme Programı Comenius” Projeleri kapsamında Bor Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu’nun, İtalya’dan İnstituto Comprensivo Statale ve Polonya’dan Gimnazjum nr 18 im Noblistow ile yürüttüğü “United Music of Europe” adlı proje etkinliği çerçevesinde (20-27 Kasım 2011) tarihlerinde Türkiye’ye Polonya ve İtalya’dan gelen 20  öğretmen ve öğrenci heyetine ev sahipliği yapan, yabancı misafirlerin karşılanması, ağırlanması, ilçenin ve bölgenin tanıtılmasında desteklerde bulunan kurum ve kuruluşlara plaket taktim edildi.

 

 100.Yıl Yatılı İlköğretim Bölge Okulu Müdürü Yusuf Çakmak,  Atatürk Anadolu Lisesi Müdürü Sami Adem, Akın Gönen Anadolu Lisesi Müdürü Mustafa Dündar, Orhan Übeyli(Töre Kırtasiye) Bor Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Emrah Çalapkulu  ve Danyal Oral(Ada Harita ve Mühendislik)’a , Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu Müdürü A. Sinan Ecer tarafından teşekkür ziyaretleri gerçekleştirildi.

 

Editör: TE Bilişim