Bor İlçesinde kız öğrencileri için hizmette olan Bor Özel İstikbal Öğrenci Pansiyonu öğrencilere nezih ve lüks bir ortamda hizmet sunuyor. 


TANITIM HABER 


Bor İlçesi Ahmet Kuddusi Mahallesi Niğde Bor Yolu üzerinde geçtiğimiz yıl açılan üniversite öğrencilerini barındırmaya yönelik Özel İstikbal Kız Öğrenci Pansiyonu yeni öğretim döneminde kız öğrencilerin hizmetinde.  


 

Yeni Eğitim Öğretim döneminde Üniversite öğrencilerinin ekonomik ve rahat şekilde  barınma ihtiyaçlarını giderebilecekleri Özel İstikbal  Pansiyonu rezidans sistemine göre dizayn edildi. Doğal gazlı ısınma sistemi ve  7/24 sıcak su, her katta banyo ve  tuvaletin bulunduğu  yurt   maksimum 50 öğrenci kapasiteli.


 

Bor İstikbal Kız Öğrenci Pansiyonu’nda okuma salonu, Cafe-Dinlenme Salonu, spor etkinlikleri yapabilecek ortamlarda mevcut. Sabah kahvaltısı ve akşam yemeğinin verildiği İstikbal Kız Öğrenci Yurdu Niğde Bor Yolu üzerinde İstikbal Mobilya arkasında hizmet veriyor.

24 saat sıcak su, internet, her odada televizyon, etüd odası, cafe, dinlenme odası, sportif etkinlikler, yemekhane ve camaşırhane gibi birim aktiviteler ile kaliteli bir hizmet veren Özel İstikbal Kız Öğrenci Pansiyonu güvenli ve nezih ortamı ile öğrencilere eğitim-öğretim döneminde uygun fiyatları ile hizmet veriyor. 

 

Bor ve Niğde’ye ulaşım sorunu olmayan yurt  Niğde Üniversitesi Kampüsüne de 4 Km. uzaklıkta, olan pansiyondan sabah ve akşamları öğrencilere servis hizmeti de verilecek. 

İrtibat için  :

Yurt Telefonları :  0532  741 21 51   Sabit Telefon ;  0388 313 10 00

























Editör: TE Bilişim