Bor İmam Hatip Ortaokulu,  Başpınar Mahallesindeki Ticaret Lisesi binasının bir bölümünde eğitim ve öğretim faaliyetini yürütüyordu. Binanın  bu sene derslik sayısının yetersiz olmasından dolayı, Bor İlçe merkezindeki Bor Fahri Kirt Orta Okulu binasına 11 Ağustos 2014 tarihinden itibaren taşınıyor.

 

BOR İMAM HATİP ORTAOKULU,  FAHRİ KİRT ORTAOKULUNA TAŞINIYOR

Bor İmam Hatip Orta Okulu geçtiğimiz yıllarda 4+4+4 Eğitim sistemine geçildiği sırada Bor Fahri Kirt Orta Okulu binasından eğitim görüyordu.  Geçtiğimiz yıl    Bor Ticaret Meslek Lisesi binasına taşınan Bor İmam Hatip Orta Okulu Niğde Milli Eğitim Müdürlüğü’nün  onayı ile 11 Ağustos 2014 tarihinden itibaren tekrar Bor Fahri Kirt Orta Okolu binasında tahsis edilen 12 derslikli bölümünde eğitim ve öğretimine devam edecek.


İMAM ORTAOKULUNA KAYITLAR DEVAM EDİYOR

Bor Ticaret Meslek Lisesi binasında yetersiz derslik olmasından dolayı 11 Ağustos 2014 tarihinden itibaren tekrar Bor Fahri Kirt Ortaokulunda eğitim öğretim faaliyetine devam edecek olan Bor İmam Hatip Orta Okulunda kayıtlar 11 Ağustos 2014 tarihine kadar eski binasında 11 Ağustos 2014 tarihinden itibaren ise yeni binaları olan Bor Fahri Kirt Ortaokulunda yapılabilecek.

Diğer yandan, Bor İmam Hatip Lisesi inşaatı devam ediyor. Bor İmam Hatip Lisesinin yeni binasının tamamlanması ve taşınmasının ardından,  Bor Harım Mahallesinde bulunan Lise binasına ise Bor İmam Hatip Orta Okulunun taşınacağı bilgisi edinildi.


 






Editör: TE Bilişim