Niğde İl Kültür Merkezinde saat 13.00’da yapılan Ezanı güzel okuma,Kur’an-ı Kerim’i güzel okuma ve Hafızlık yarışmasına Bor Anadolu İmam Hatip Lisesi, Niğde Merkez Anadolu İmam Hatip Lisesi, Niğde Kırbağları Anadolu İmam Hatip Lisesi ve Çamardı Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri katıldı.

22.03.2015 tarihinde Niğde İl Kültür Merkezinde saat 13.00’da yapılan Ezanı güzel okuma,Kur’an-ı Kerim’i güzel okuma ve Hafızlık yarışmasına Bor Anadolu İmam Hatip Lisesi,Niğde Merkez Anadolu İmam Hatip Lisesi,Niğde Kırbağları Anadolu İmam Hatip Lisesi ve Çamardı Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri katıldı.

Yarışmayı izlemeye;Niğde Belediye Başkanı Faruk AKDOĞAN,Niğde İl Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim YAŞAR,İl Nüfus Müdürü Aydoğan TULGAR,Niğde İl Tarım ve Gıda Hyvancılık Müdürü Murat TÜRKMEN,Niğde Üniversitesi Rektör Yardımcısı Mustafa BAYRAK ve Niğde İl Müftü Yardımcısı ile birlikte çok sayıda öğrenci ve vatandaş katıldı.

26.04.2015 tarihinde Aksaray’da düzenlenecek bölge finallerinde Niğde’yi temsil edecek öğrencileri seçmek için düzenlenen yarışmaya 4 farklı okuldan 9 öğrenci katıldı.

Yarışma sonucunda;Ezanı Güzel Okuma dalında Bor Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencilerinden Celil ÖZTÜRK il birincisi olarak ilimizi Aksaray’da yapılacak bölge finallerinde temsil etmeye hak kazandı.

Kur’an-ı Kerim’i Güzel Okuma dalında Bor Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencilerinden Hüseyin ŞAHİN az bir farkla 1.liği kaçırarak 2.oldu.

Yarışma sonucunda dereceye giren öğrencilerden 1.olanlara Yarım Altın,100 TL hediye çeki,Kitap Seti ve Gömlek hediyeleri verildi.

Niğde’de yapılan bu yarışmada ilçemizi başarıyla temsil eden Bor Anadolu İmam Hatip Lisesi okul idaresi ve personelini, öğrencilerini tebrik eder; Aksaray’da yapılacak bölge finallerinde Celil ÖZTÜRK’e başarılar dileriz.




Editör: TE Bilişim