Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü tarafından Bor ilçesinde  açılmış ve açılacak olan kursların tanıtımı amacıyla 31 Mayıs Salı günü Bor Üstün Parkta büyük bir coşku ile Öğrenme Şenliği düzenlendi.

Öğrenme Şenliğine Bor Kaymakamı Abdullah KÜÇÜK, Bor Belediye Başkanı Sıtkı ERAT, Niğde İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Ahmet Sinan ECER, Garnizon Komutanı Bakım Albay Erol ÇETİN, Cumhuriyet Başsavcısı Ergün Güçlü, İlçe Milli Eğitim Müdürü Celalettin ÖZÜDOĞRU, İlçe Emniyet Müdürü N.Murat DOKER katılmışlardır. Halk Eğitim Merkezi kursiyerleri tarafından hazırlanmış olan halk oyunları ekibi  tarafından açılışta muhteşem bir gösteri yapıldı. Yoğun ilgi gören öğrenme şenliğinde Halk Eğitimi Merkezi  Öğretmenleri tarafından vatandaşlara açılan kurslarla ilgili bilgiler verildi.

Kurum Müdürü Ethem Erdoğan Öğrenme Şenliği kapsamında katılım sağlayan tüm misafir ve vatandaşlarımıza yoğun ilgilerinden dolayı teşekkür ederek, Bor’da ilk defa düzenlenen öğrenme şenliğinin amacına ulaştığını belirtti. Halk Eğitimi Merkezi olarak Bor Halkına hizmet etmeye devam edileceğini belirti.  Özellikle gençlerimizi kötü alışkanlıklardan korumak amacıyla Bor Belediyesi ve İlçe Spor Müdürlüğünün de katkısıyla yaz tatili boyunca spor kursları düzenleneceği bilgisini verdi.
 

 
Editör: TE Bilişim