Bor Halk Eğitimi Merkezi tarafından Bilgisayar kullanım kursu devam ediyor.

 

Geçmişte okur-yazar olmak insan hayatında en önemli bir unsur iken şimdi bilgisayar kullanabilmek çok önemli hale geldi. Bilgisayarın ve İnternetin çağımızın en önemli buluşu olmasından ve hayatın bütün aşamalarında yer almış olmasından sonra  genç-ihtiyar herkes bilgisayar kullanımını öğrenmek durumunda kaldı.

 

Bu ihtiyacı bir nebze gidermek için Bor Halk Eğitimi Merkezi  halktan gelen talepler doğrultusunda hem hafta  içi hem de hafta sonu Bilgisayar kullanımı (Operatörlük – İşletmenlik) kursu açtı.

 

Kurs Öğretmeni Gökhan Ata devam eden kurs için ; “Bilgisayar teknolojisinin temel kavramlarını kullanarak temel seviyede bilgisayarı, donanımlarını ve interneti doğru olarak kullanabilecek ve elektronik posta işlemlerini hatasız yapabilecektir.” Dedi

 

Toplam 160 saatlik eğitim sonunda sınavlarda başarılı olan  kursiyerler her kurum tarafından kabul edilen bilgisayar kullanım sertifikası verilecek. Bor Halk Eğitim Merkezi tarafından Bilgisayar kurslarının devam edeceği ve halkımız tarafından talep edilen diğer kursların da açılacağını belirtildi. 


Editör: TE Bilişim