Bor İlçesinin başarılı okullarından Bor Fen Lisesinde geleneksel olarak yapılan Bahar Şenlikleri geçtiğimiz gün yapıldı. 

Haber-Foto: Ali AKBAŞ



Bor Fen Lisesi Okul öğretmenleri tarafından organize edilen ve okul bahçesinde öğrencilere yönelik gerçekleştirilen Bahar şenliğinde okul yönetimi ve öğretmenlerin hazırladığı yiyecekler dağıtılırken, Okul öğrencileri arasında halat çekme, çuval yarışı, yoğurt yeme, yumurta taşıma ve öğrenciler tarafından oluşturulan müzikli gösterileri büyük ilgi gördü.


Yıl sonu nedeniyle düzenlenen bahar şenliğinde gönüllerince bir gün geçiren Bor Fen Lisesi öğrencileri; güzel bir gün geçirmenin keyfini kendilerinin oluşturduğu müzik grubu gösterisi ile birlikte hem eğlendiler hem stres attılar.

Bahar Şenliğine Okul Müdürü Şaban Durgut ile müdür yardımcıları, öğretmenler ve öğrencilerin katılımıyla okul öğrencileri tarafından müzik enstürümanları ile gerçekleşen şarkılarla Bahar Şenliği etkinliğine renk katarak gönüllerince eğlendiler.


Etkinlikle ilgili açıklamada bulunan Bor Fen Lisesi Müdürü Şaban Durgut, “Okulumuz dolu dolu güzel etkinlikler ve başarılarla dolu eğitim öğretime imzalar atarak adından söz ettirmekteye devam etmesi ile birlikte bu yıl ilk mezunlarını vermenin mutluluğunu yaşıyoruz. Öğrencilerimizin, mevsimin de etkisiyle derslerden bir nebze olsun uzaklaştıkları bu ortamda biraz farklı, eğlenceli bir gün yaşamalarını istedik. Öğretmenlerimiz öğrencilerimizle birlikte olarak onlara eşlik ederek destek vermeleriyle birlikte, öğrencilerimiz tarafından çalınan müziklerle ve çeşitli yapılan yarışmalarla eğlenen çocuklarımız stres attılar.Çalışkan öğrenci; çok kitap okuyan, sportif ve sosyal faaliyetlere katılan ve başarı gösteren öğrencidir. Bu ve benzeri sosyal etkinliklerimizi okul yönetimi olarak destekliyor ve öğrenci odaklı etkinliklere devam edeceğiz.Tüm emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimizin hepsini tebrik ediyor ve kutluyorum.” Dedi.


Öğrenciler yemek ikramı ardından hatıra fotografları çektirdiler.


Editör: TE Bilişim