Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK) tarafından desteklenen 4006 Tübitak Bilim fuarları sergisi Bor Atatürk Anadolu Lisesi'nde   açıldı.


Öğrencilerin eserleri ile göz dolduran Bilim Fuarı açılışına, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Ahmet Sinan Ecer, Bor İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Celalettin Özüdoğru , Okul müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. 

Açılış kurdelasının kesilmesinin ardından fuar gezildi.  İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Ahmet Sinan Ecer fuarı gezdikten sonra yaptığı açıklamada; "TÜBİTAK tarafından organize edilen bilim fuarlarının ilimiz katılımcı okullarından Bor Atatürk  Anadolu Lisesi sergisi için buradayız. Bilim fuarının hazırlık süreci epeyce bir emek istiyor. Projelerin hazırlanmasında okul müdürümüzü, yönetici arkadaşlarımızı, öğretmenlerimizi ve öğrencilerimizi tebrik ediyorum. Çalışmalarınızın devamını diliyorum." dedi.

Okul Müdürü Mahmut Erdem Diker ise  fuar ile ilgili yaptığı açıklamada;  "Bor Atatürk  Anadolu Lisesi olarak müracaat ettiğimiz bu sergiye kabul edilişimizin ardından hazırlıklarımız başlamış, öğrenci ve öğretmenlerimizin verimli çalışmaları ile 30 adet proje ile fuarımızı açmış bulunmaktayız. Bu projeler sayesinde bilime ve bilimsel çalışmalara bakış açısı değişmiş, bilimsel çalışmalar konusunda cesaretlenmişlerdir." ifadelerini kullandı.


Editör: TE Bilişim