Bor Emniyetine bağlı Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği tarafından okullarda öğrencilere bilgilendirme seminerleri yapılmaya devam ediliyor. 

Haber: Yasin Bekiş 

Bor Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği daha önce anaokullarında ve ilkokullarda çeşitli etkinlikler yaparak öğrencileri ve çocuk polis kartı dağıtmıştı. Öğrencileri her fırsatta korumaya çalışan ve kötü alışkanlıklardan uzak tutmaya çalışan Bor Toplum Destekli Büro Amirliği bu sefer de liselerdeki öğrencileri bilgilendiriyor. İlk olarak Bor Akın Gönen Anadolu Lisesi'nde bulunan öğrencilere çeşitli bilgiler verildi. Saat 10:00'da başlayan seminer de Bor Akın Gönen Lisesi'nde bulunan 160 öğrenciye 'Sevginin Boşluğunu Zehirle Doldurmayalım', 'Hayata Evet Zararlı Alışkanlıklara Hayır' konulu seminer verildi. Öğrenciler Bor Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği tarafından verilen semineri dikkatlice dinlerken, bu tür seminerlerin sürekli olarak yapılmasını istediler. 

Bor Akın Gönen Anadolu Lisesi'nde yapılan bu anlamlı seminer, katılan öğrenciler gelecek hayatlarını zehirlememe sözü verdikten sonra sona erdi.








Editör: TE Bilişim